VGoray csapata a stressz ellen

A gyógyitás itt történik

Az gyógyelőadás után egy igen egyszerű kérdést tettem fel magamnak: ki az aki gyógyít? A válasz egyaránt nehéz és könnyű volt: mi, diplomás orvosok csak életeket mentünk, de a gyógyulás itt történik. Prof. Volodymyr Kolyadenko, MD, akadémikus, az Európai Dermatológiai Akadémia (EADV) tagja

Bródy Vladi, stressz management szakértő. Segítünk a munkahelyi stressz veszteségeinek csökkentésében. A vállalatok számára ez tíz, esetleg több százezer eurót jelenthet.

Telicskó Viktor, föisk. doc., zenetudós, zeneszerző. Megfigyeléseim szerint még a kertben lévő virágok is gyorsabban virágzanak ezektől a gyógyelőadásoktól.

Szkálszky Ihor, lézer- és optikai mérnök. Élvezzük saját magunkat a kreativitás folyamatában. És örömet adunk másoknak. Nem a legrosszabb célja az emberi életnek.

Spenik Vladi, terapeuta; háziorvos, zeneszerző. A társadalomnak, az orvostudománynak és az egészségügynek a lehető leghamarabb át kell térnie az ilyen típusú kezelésre. Ideális sok betegség rehabilitációjára. Ezek a fény-zenei terápiás gyógyelőadások jelzik a megfelelő utat.

Vorotniak Tarasz, optikai technológus és tervező: Amit mi spirituális szinten csinálunk, hasonlít egy tudományos kisérleti központ munkájára, amelynek csapata tanulja irányítani a gravitációs erőt. Csapatunk feladata, hogy csökkentse a gravitációs erő nyomását az emberre. Megjegyzem – a VGoray-en belül ez a helyzet nem alakult rosszul. Az emberek boldogok, és igy mi is.

Kovács Tamas, lézer berendezések tervezője, gyártója

Kurucz Attila, lézer- és világítási mérnök és tervező. Semmi sem hasonlítható erősségével és egyszerűségével ezzel a módszerrel. Örülünk, hogy értelemmel telt el több évtized, amit szentelünk ennek. Nem hagyjuk abba. Folytatjuk.

Matvejev Nikoláj, egy. doc., optoelektronikai tudós, kutató. Egészségpszichológia, kísérleti pszichológia, érzelem. Kutatás a fény-zene előadások hatásáról a pszichofiziológiai állapotokra. A modern világban mindenki sok ösztönzővel és stresszoldóval foglalkozik. A városi élet ritmusai, a munkahelyi stresszes helyzetek, az otthoni nehézségek, a háztartási kérdések és még sok más. Az audiovizuális rendszerek érzelmekre célzott kitettségének gyakorlása lehetőséget ad arra, hogy optoelektronikai eszközöket alkalmazzon drogmentes terápiára, amely javítja a pszichológiai és érzelmi állapotokat, és mindenekelőtt emeli az életszínvonalat.

Fridman Dániel, színházi rendező, kolorista, audio-vizuális dizájner. Gyógyszermentes kezelés a VGoray segítségével. Sokat beszélnek a stresszről általában. Nem kevésbé a stresszről egy nagy városon belül. A stressz már régóta nem pusztán orvosi fogalom. A rövid nadrágból kinőtte magát, és valóban globálissá vált. Mindezt figyelve, arra a következtetésre juttunk, hogy szinte mindenki be lett vonva a stresszbe. De egy dolog biztos: az, hogy mindenki szenved a stressztől. Az utóbbi években a szociológusok és a kulturológusok sokat írtak a stressz kulturológiai értelmezéséről. Unisonban kezdtek beszélni arról, hogy szükségünk van valamilyen kényelmes városi tér létrehozására számunkra. Lehetetlen ezzel nem érteni egyet. Végül is, ha csak azért építünk egy nagyvárost, hogy rosszul érezük magunkat, majd megbetegedjünk, aztán gyógykezelésre kényszerüljünk, akkor miért kérdenénk egy ilyen várost építeni? Ezzel szemben a város, a városi tér, annak épületei, vizuális és akusztikai környezete köteles megszürni, megtisztítani, feloldani ezt a mindenütt jelen lévő stresszt!