VGoray. Alkalmazás

VGoray jelentés = a tökéletes jólét művésze

A VGoray a legegyszerűbben szólva a tökéletes jólét művészetét jelenti. Nem titok, a káros urbanizáció nagyobb és nagyobb nyomása alá kerülünk. És a VGoray-megközelítés a legmegfelelőbbé és ártalmatlanabbá válhat a magas szintű munkaképesség érdekében tett harcunk során. E nemes céllal VGoray kifejlesztett egy eredeti, úgynevezett helyreállítási környezet megteremtését, amely – és ez rendkívül fontos – nagyon hasonlít a természeti környezethez.

Kik vagyunk

Határok nélkül. Multitasking készségekkel rendelkező csapat vagyunk, mely orvosokból, zenetudósokból, mérnökökből, technológusokból, tervezőkből és gyártókból áll. Saját, házon belül kifejlesztett stresszkezelési csomaggal érkeztünk a piacra, mely sok évtizedes kísérletek, tesztelések és gyakorlati felhasználás eredménye.

Módszer

A VGoray egy egyedülálló módszer, amely a színek, a hangok és a lézerfény-interferenciák megfelelő térbeli kombinációján alapul, amelyek VGoray-szekvenciákat generálnak. Összességében a VGoray helyrehozó környezetének a legszükségesebb alkotóeleme. Az ide látogatók szín és hang környezetben zuhannak, úsznak a szín és hanghullámokban.
Az évtizedek statisztikája egyértelműen mutatja a közönség pozitív megítélését, tekintet nélkül a közönség korára és földrajzi származására. Folyamatos fény-lézer-hanghullámokba merítés – tökéletes megoldás és gyakorlati lépés a tényleges probléma csökkentésére. Általános állapot javulás, növekedő koncentráció, érzéketlenül csökkentik a stresszt. Kellemes hangulat, pozitív energia generálása egész napra, élénkíti hatással. Ez biztosan eléggé erőteljes és kifejező.

Történet: VGoray szoba… Pottyanj egy kényelmes székbe… Kapcsold be a VGoray-szeansz gombot… Elfelejtettem valamit? Ó igen! És légy teljesen „elkábulva” a VGoray-val… Felejtsd el a fáradtságot…

Aktualitás: rendkívül magas pszicho-érzelmi túlterhelés.

Cél: lehetőséget kínál arra, hogy minden nap jó hangulatot teremtsen egyszerű eszközökkel.

VGoray – a pszicho-érzelmi harmonizáció, a pszicho-érzelmi korrekció érdekében.

Közönség életkor szerint: 16 év felett.

Közönség: mindazok, akiket nagy terhelésnek vannak kitéve

Szeansz időtartama: 7; 12; 15; 25 perc

Pozitív hangulat generálása. Energia a munkanap folyamán és azt követően.
A pszichológiai állapotot érintő sűrű munkavégzés allat, napi fél órá elegendő ahhoz, hogy kitöltsön és kiváló állapotban maradhassál.

Helyigény: külön helyiség, kb 30 nm.

A piacnak nagy szüksége van: a „határok nélküli” megoldásokra, amelyek elég mobilok és univerzálisak.

Versenytársak: ténylegesen nincs analóg, a versenytársak nagyon egyszerű eszközöket és módszereket használnak, bonyolultság nélkül.

Prof. Viktor Prokopenko, D.Sc. utószó: A csapatnak sikerült megtalálnia a látható és hallható szintézis lényegét. A hang és a fény aránya a szeanszokban tökéletesen illeszkedik, és a hatás már az első percektől megfigyelhető, és a szeanszok során hajlamos növekedni. Fontos az is, hogy meglehetősen hosszú ideig tartson a szeanszok után. Ezen túlmenően, ezek a szeanszok meglehetősen univerzálisak, mind a megcélzott közönség szempontjából, mind az alkalmazás szempontjából, és lefedik a stressz összes fő típusát.

Használat: a munkaváltás közepén vagy végén. Lehetővé teszi az erő visszaszerzését, a stressz csökkentését, és ennek eredményeként növeli a munka termelékenységét.

Előnyök: pozitív hangulat, magas szintű koncentráció, teljes kikapcsolódás, tudomány-alapú

Amit eladunk: VGoray relaxációs-koncentralási szoba
Miből áll: interferencia lézerprojektor, többcsatornás hangkomplexum, panorámás vetítővászon vagy félgömb alakú kupola, szoftver, llézer-hang seansz csomag

A csomagok tartalmazzák: 4; 6; 8; 12 szeanszot


Helyigény: külön sötétített (black-out) helyiség

Egyszerű telepítés.
Rugalmas szerződési feltételek. Bármilyen kezdeti költség! A VGoray személyzete néhány órán belül fel fogja szerelni a helyét a helyén. Piaci áttekintés: hiányoznak az egyszerű megoldásokkal és a magas szintű teljesítménnyel járó megoldások.

Árak: kulcsrakész megoldásokat kínálunk. Nem adunk el berendezéseket. Telepítés díjat nem számolunk fel. A megoldás eladása azt jelenti, hogy díjat számítunk fel egy adott megoldás egy bizonyos ideig tartó használatáért. Ajánlatkérés: mail@vgoray.hu

Merítsen ihletet a munkában. A VGoray technológia hatása a munkahelyi stresszre hosszú távú felhasználással

A kísérleteket a HAMK Finn Egyetemen végzik, az Egyetemi Innovációs Központ vállalatai bevonásával. A projek neve „Merítsen ihletet a munkában”. A VGoray megoldások hatékonyságát kontrollcsoportok felhasználásával értékelik. A kísérletekben résztvevők közbenső interjúi alapján a következő következtetéseket lehet levonni a VGoray megoldások felhasználási formátumáról: a résztvevők 100% -a szeretné rendszeresen használni a VGoray-t relaxációra, valamint koncentrációra:
• 75% – hetente egyszer
• 12,5% – naponta
• 12,5% – havonta egyszer
Optimális napszak:
• 43,75% – ebédszünet
• 43,75% – a munkanap végén
• 12,50% – a nap folyamán
A szeansz optimális időtartama 20 perc.
Ezek az eredmények lehetővé teszik az üzemmód megtervezését a vállalat méretétől függően, valamint az optimális díjterv meghatározását. Megjegyzés. Használt módszer: Munkahelyi stressz csökkentése – Koppenhágai Pszichoszociális Kérdőív (Nemzeti Munkakörnyezetvédelmi Központ (NRCWE, korábban AMI), Koppenhága, Dánia), Érzékelt Helyreállitó Skála, a kérdőív módosítása R. Kaplan és Kaplan, 1989, Korpela, 1997, kontrollcsoportok felhasználásával.

Hivatalos statisztikák: A Nemzetközi Társadalombiztosítási Szövetség szerint a munkahelyi biztonságba és egészségvédelembe befektetett 1 euró 2,20 eurót eredményez.

Biztonság. A VGoray teljesen biztonságos. A VGoray arzenálon belül az optikai fénytörések, sugártörések és a zenei hangok harmonikus kombinációját használjuk a VGoray módszer alapján.
Biztonság és megfelelés: nem tartalmaz UV-sugarakat és hasonló spektrumú sugarakat. Megfelelés a CE és az EAC szabványoknak: igen. A világítási követelményeknek való megfelelés: IEC / EN 60598. IEC 62471: teljes szembiztonság

Produced in Hungary
© VGoray 2013-2019

Alkalmazási területek

VGoray Sportok. A nyerő szellem

A profi sportoló jelentős nyomás alatt van. Csapatának tagjai, edzők, klubja, valamint a szurkolók az oldaláról nemcsak kiváló fizikai formát, hanem kifogástalan mentális állapotot várnak el, amire azért van szükség, hogy győzelmeket elérjen az ellenfél fellet. Mivel nagyobb nyomás alá kerül, a VGoray-megközelítés válhat a legmegfelelőbbé. Hogy minden sportoló jó pszichológiai állapotba kerüljön, valamint a magas szintű edzés- és mérkőzési képesség fenntartása érdekében. Ezzel a nem könnyü és ugyanakkor merész céllal a VGoray megtanitja, hogyan lehet az eredeti VGoray Sports módszereket a lehető legjobb módon alkalmazni. A “Lélek Nyerni”, a sportolók jólétének minden előnyeivel együtt.

Pozitív hangulat generálása. Energia edzéshez, mérkőzéshez, mérkőzés utánra

Sztori:
A csapat jelenleg készül egy fontos kvalifikációs fordulóra. Rendkívül fontos a pszichológiai állapot, a győzelem szelleme és a kiváló fizikai kondició. Gyűjtse össze az egész csapatot a VGoray teremben, és pottyanjanak be a kényelmes székekbe. Inditsák el a VGoray-szeanszot. Elfelejtettem valamit? Ó igen! Felejtsd el a vereséget!

VGoray Reptér Alkalmazások

A légi szállítási ágazat alkalmazottai nagymértékben felelősek több százezer ember életéért. És figyelembe véve azt a tényt, hogy a repülőtér személyzete egyre nagyobb nyomás alatt van.